Unique health and tourism

پیشبرد سلامت، تغییر زندگی

بنر img

قلب و عروق

تصویر

قلب و عروق

بیماری قلبی یک اصطلاح گسترده برای شرایطی است که بر ساختار و عملکرد ماهیچه قلب تاثیر می‌گذارد. بیماری‌ های قلبی عروقی گروهی از بیماری‌ها است که شامل بیماری عروق کرونر قلب، آریتمی، نارسایی قلبی و بیماری دریچه می‌شود. بسیاری از انواع بیماری‌های قلبی را می‌توان با انتخاب شیوه زندگی سالم، داروها یا جراحی پیشگیری و درمان کرد.

بیماری قلبی چیست و چگونه رخ می دهد؟

بیماری قلبی عروقی شرایطی است که بر قلب یا عروق خونی تاثیر می‌گذارد. معمولا با تجمع رسوبات چربی در داخل شریان‌ها (تصلب شرایین) و افزایش خطر لخته شدن خون همراه است. فشار‌خون بالا و کنترل نشده می‌تواند منجر به سفت شدن و ضخیم شدن شریان‌ها و تنگ شدن رگ‌هایی شود که خون از طریق آنها جریان می‌یابد. همچنین رژیم غذایی سرشار از چربی، نمک، قند و کلسترول و به دنبال آن سطح بالای کلسترول خون می‌تواند در ایجاد بیماری‌های قلبی نقش داشته باشد. براساس مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها (CDC)، بیماری قلبی مهمترین علت مرگ و میر در ایالات متحده است.

انواع بیماریهای قلبی و عروقی عبارتند از:

  • بیماری عروق کرونور
  • آنژین قلبی
  • حمله قلبی
  • نارسایی قلبی
  • آریتمی قلبی (ریتم غیر طبیعی قلب)
  • بیماری های دریچه ای قلب
  • بیماری های قلبی ارثی
  • نقص یا بیماری مادرزادی قلبی

زندگی با بیماری قلبی

اکثر انواع بیماری های قلبی مزمن بوده و آرام آرام رشد می‌کنند. این بیماری‌های قلبی با نشانه‌های کوچکی شروع شده و کم کم شدید می‌شوند. در اکثر افراد با شروع بیماری قلبی فرد نشانه‌هایی از قبیل خستگی، تنگی نفس، تورم مچ پا، احتباس مایعات و سایر نشانه‌ها حس می‌کند. تغییر سبک زندگی (برای مثال داشتن کپسول اکسیژن در خانه و یا کم کردن فعالیت) یا جراحی و یا حتی پیوند قلب برای فرد بیمار ممکن است لازم باشد.

در حمله قلبی بیشتر افراد معمولا یک یا دوتا از نشانه‌های زیر را حس می‌کنند. نشانه‌های حمله قلبی در بعضی از خانم ها ممکن است متفاوت با آقایان باشد، این نشانه ها می‌تواند شامل سوزش معده، تپش قلب نامنظم، صرفه و یا ازدست دادن اشتها باشد. نادیده گرفتن نشانه‌های بیماری قلبی باعث بتاخیر افتادن درمان و درنتیجه صدمه بیشتر به بافت قلب می‌شود. اگر شما دچار حمله قلبی شدید سریعا با اورژانس تماس بگیرید و خودتان بصورت عادی سعی به مراجعه به پزشک و یا بیمارستان نکنید، چرا که پرسنل اورژانس می‌توانند، درمان‌های اولیه را روی شما اعمال کنند. بتاخیر انداختن درمان می‌تواند باعث آسیب بیشتر به قلب و یا حتی مرگ شود.

اگر سوالی دارید بپرسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *